Reiser er spennende - og kan gi gode fotomuligheter. På den annen side; man reiser ikke for å fotografere - i alle fall som ikke-profesjonell. Jakt etter motiver må ikke komme i vegen for opplevelser. Ja, fotografering kan blokkere for opplevelser.

Jeg har bildet fra mange steder - her er et utvalg atvting som har gjort inntrykk. Men vær klar over at bildene er i liten grad etterbehandlet og tatt med lite kamera - den tekniske kvaliteten kunne vært bedre. Minnene er det viktigste.Iran har et forferdelig prestestyre, men har også fantastiske kulturminner og hyggelige og vennlige mennesker. Bildene her er fra en rundtur, Theran, Shiraz, Esfahan, Yazd.

Syria preges av en grusom borgerkrig, som man ikke ser noen ende på. Jeg er veldig glad for å ha besøkt landet før det var for sent. Jeg undres ofte på hva som har blitt av de fine menneskene jeg møtte. Damaskus er verdens eldste fungerende hovedstad med en helt spesiell gamleby. Her kan man virkelig oppleve historie. Det samme gjelder de romerske ruinene i Palmyra, korsfarerborgen Krak og klosteret i Sednaya.

New Mexico er noe helt annet. …..